About

YHDESSÄ SIJOITTAMINEN

5+1 syytä sijoittaa asuntoihin

Asuntosijoittamisessa yhdessä on monia hyviä puolia, josta aluksi voisi mainita helppo ja huoleton, kohtuullinen tuotto sekä pääoman suhteelinen tarve. Käytännössä voit 20 000 € sijoituksella olla mukana asuntosijoittamisessa 30 muun henkilön kanssa. Varsinaiset sijoituspäätökset tekee johtokunta hyvässä yhteistyössä meidän kanssamme.

1. Miten 30 sijoittaja voi olla samaa mieltä?

Eivät he olekaan. Ensin kerätään 30 piensijoittajaa ( a. 20 000 €) yhteen ja saamme 600 000 € pääoman ja heille perustetaan oma espanjalainen osakeyhtiö. Varat sijoitetaan useaan huoneistoon jotka kunnostetaan velkavivulla jollon sijoitetun pääoman tuotto nousee. Osakeyhtiön päivittäisiä rutiineita hoidetaan meidän toimesta ja valitsemme yhtiölle Aministradorin ( Toimitusjohtajan). Osakkaat valitsevat 3 henkisen johtokunnan joka tekee kaikki varsinaiset päätökset jotka Aministrador toimenpanee.

2. Miten kohteet löytyvät?

Asuntosijoittaminen perustuu kolmeen eri toimintoon Asunnon hankkiminen edulliseen hintaan. Sen kunnostamiseen ( arvon nousu) ja jälleenvuokraamiseen. Markkinoiden ja sopivan ostajan löydettyä asunto myydään eteenpäin jolloin pääomaa vapautuu uusiin hankintoihin.

Löydämme asunnot vapailta markkinoilta, pankeilta sekä etsimme aktiivisesti hyviä sijoituskohteita. Yrityksen kassassa on varoja voimme hyädyntää nopean ostajan edun.

3. Velkavivun hyödyntäminen

Sijoitusasunnot voi ostaa joko kokonaan omilla varoilla, mutta lainarahan eli velkavivun käytön suurin hyöty on omalle sijoitulle pääomalle saatavan tuoton parantaminen. Esim. sijoitusasunto tuottaa koko ostohinnalle 5 % voi velkavivun ansiosta tuotto voi olla omalle pääomalle jopa 8-10 %. Tuotto odotuksemme on tässä sijoitusmallissa kuitenkin 6-8 %.

4. Tasainen ja säännöllinen kassavirta

Asuntosijoittamisen etuna on tasainen ja suhteellisen varma säännöllinen kassavirta. Vuokratut ja kunnostetut huoneistot tekevät tuottoa jo arvonnousun kehittyessä. Tästä johtuen osinkoa voidaan jakaa jo vuokratuotoilla. Sijoitettu pääoma alkaa tuottamaa jo ensimmäisen vuoden jälkeen.

Yhtiö ostaa markkinoilta kunnostettavavia hyviä sijoituskohteita. Vuokraa talvella kuukausi sopimuksella ja lomakaudella viikko sopimuksilla. Remontit, huolto, siivous ja muut toiminnnot hoidetaan keskitetysti ja yhteisyrityksen toimiala on vain hallonnoida ostaa ja myydä asuntoja. Tällön riski pienenee ja henkilöstöä ei ole.

5. Kuinka pitkään pitää sijoittaa?

Asuntosijoittaminen on aina pitkäaikaista sijoittamista. Osuuden voi aina myydä pois, mutta järkevintä on sijoitusaika odotus 3-5 vuotta. Tuottoa saadaaan jo ensimmäisen vuoden jälkeen. Kun sijoittaja haluaa sijoituksensa pois me etsimme osuuden ostajan ja hoidamme käytännönjärjestelyt puolestanne. Lisäksi asunnon voi remontoida ja stailata, jonka myötä asunnon vuokra, vuokrattavuus, arvo ja myytävyys paranee oleellisesti.

5+1 bonusvinkki: Sijoitusasuntoja voi ostaa alle markkinahintojen

Asuntosijoittamisessa on useita keinoja ostaa sijoitusasunto alle todellisen markkinatason. Kuulostaa epäuskottavalta, mutta näin asia on ja tätä tapahtuu joka päivä. Esimerkiksi myyjä on tilanteessa että asunnosta pitää päästä nopeasti eroon. Asunto ei ole myyntikunnossa ja vaatii remonttia. Pankeilta saamme ostettua asuntoja esim. 10 kpl. paketteina. Myös julkiset pakkohuutokaupat on hyviä tapoja hankkia asuntoja edullisesti. Näihin keskittyminen on tavalliselta sijoittjalta vaikeaa. Me hoidamme sen keskitetysti.

YKKÖNEN

Hola!

Soy Marko en Multiservicios-HomeInSpain.net  y contacto con usted en relación con la prevención del COVID-19. Prevenirlo es importante tanto para sus clientes como para su personal. Si ustedes son una empresa responsable y quieren estar a la vanguardia. Le ofrecemos dispensadores de nueva tecnología que permiten a sus clientes desinfectar sus manos cuando ingresan a sus instalaciones.
La máquina de desinfección es automática de 1,2 litros de capacidad. hasta 1400 veces de uso.  La máquina libera una dosis de producto desinfectante para cada mano.
Ideal para zonas públicas, hospitales, escuelas, supermercados, oficinas, farmacias. Eficaz para una desinfección rápida y automática ya que para evitar la propagación del Covid-19 es importante tener todas las herramientas a nuestra disposición. La máquina es recargable, se puede adquirir las dosis nuevamente una vez se hayan terminado. Por la compra de la máquina ( Alpha 12 ) antes de 15/5/2020  le regalamos una etiqueta con el logotipo de su empresa ( valor 69 € ).

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!